Cape Cod Lightly Salted Chips

På den natursköna halvön Cape Cod, söder om Boston, har det tillverkats chips sedan 1980. Företaget har vuxit sedan dess men följer fortfarande samma målsättning; att tillverka chips av högsta kvalitet. Cape Cod är ett nytt fräscht varumärke i premiumsegmentet. Lagom tjocka och perfekt krispiga!

Cape Cod Lightly Salted Chips

Produktbeskrivning: På den natursköna halvön Cape Cod, söder om Boston, har det tillverkats chips sedan 1980. Företaget har vuxit sedan dess men följer fortfarande samma målsättning; att tillverka chips av högsta kvalitet. Cape Cod är ett nytt fräscht varumärke i premiumsegmentet. Lagom tjocka och perfekt krispiga!

Cape Cod Sea Salt & Vinegar Chips

Produktbeskrivning: På den natursköna halvön Cape Cod, söder om Boston, har det tillverkats chips sedan 1980. Företaget har vuxit sedan dess men följer fortfarande samma målsättning; att tillverka chips av högsta kvalitet.  Cape Cod är ett nytt fräscht varumärke i premiumsegmentet. Lagom tjocka och perfekt krispiga!

Cape Cod Cheddar & Caramelized Onion Chips

Produktbeskrivning: På den natursköna halvön Cape Cod, söder om Boston, har det tillverkats chips sedan 1980. Företaget har vuxit sedan dess men följer fortfarande samma målsättning; att tillverka chips av högsta kvalitet. Cape Cod är ett nytt fräscht varumärke i premiumsegmentet. Lagom tjocka och perfekt krispiga!

Meldon Food AB | Hängpilsgatan 6, 426 77 Västra Frölunda | +46 (0)31 29 10 60 | info@meldon.se

Webbdesign: LIVE Reklambyrå